Skip directly to content

A Pfzer által támogatott szervezetek

A Pfizer által támogatott szervezetek

Adományaink, támogatásaink és önkéntes munkánk célterületeként az egészség és a tudomány területét határoztuk meg: a jobb egészségügyi ellátás biztosítása, az egészségesebb életmód népszerűsítése, a betegségek megelőzésére tett lépések, kampányok, a betegszervezetek működésének segítése, valamint a hazai kutatás és tudományos munka elismertségének növelése, a magyar kutatók ösztönzése, itthon tartása.
Fontos számunkra, hogy valóban segítsünk, és tegyünk, azokért, akik nálunk jobban rá vannak szorulva a támogatásra, illetve javítsunk közösen életminőségünkön, életkörülményeinken.
CSR stratégiánk értelmében vállalati döntés született arról, hogy a jövőben a Pfizer saját, a társadalmi felelősségvállalás jegyében indított, az egészségügy fejlesztésére irányuló projektjeire allokáljuk erőforrásainkat az előre nem tervezett adományok, támogatások helyett. 

Amennyiben támogatási kérelmét szeretné eljuttatni hozzánk, az itt található segédletben találja a kérelem tartalmi és formai követelményeit.