• Jognyilatkozat

  • Adatvédelmi szabályok

  • Cookie Irányelv

HOT TOPIC Placeholder

ÖN JELENLEG ITT VAN:  Főoldal / Karrier / Csatlakozz hozzánk

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

ISMERD MEG AKTUÁLIS ÁLLÁSAJÁNLATAINKAT!

Tudd meg, milyen irányba haladhat tovább a karriered! A gyors és átlátható pályáztatási folyamat érdekében minden jelentkezést online, a Globális Karrier platformunkon keresztül kell elküldeni.

Nézd meg a legfrissebb álláslehetőségeinket.


A FELVÉTEL ÉS A KIVÁLASZTÁS FOLYAMATA

Jelentkezésed során önéletrajzod az elektronikus adatbázisunkba kerül. A rendszerhez mindegyik toborzási specialistánk hozzáférhet és kereshet benne azért, hogy megtalálja az adott pozícióra leginkább alkalmas jelöltet. Ezekkel a jelöltekkel felvesszük a kapcsolatot, hogy interjúidőpontot egyeztessünk velük. Telefonos, videokonferencia keretében zajló vagy személyes interjú is lehetséges a vezető tartózkodási helyétől függően.
​​​​​​​

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

• A Pfizernél szeretnék dolgozni. Hogyan küldhetem be az önéletrajzomat?

Minden jelentkezést kizárólag elektronikusan fogadunk el, a https://careers.pfizer.com/en oldalon vagy a helyi álláshirdető portálon megjelenő hirdetésünkön keresztül. Kövesd az önéletrajzok benyújtásával kapcsolatos instrukciókat minden egyes pozíciónknál! A jelentkezéshez létre kell hoznod személyes profilod, amelyhez csatolhatod az önéletrajzodat vagy motivációs leveledet. A dokumentumaid frissítését a „My Applications” gomb alatt tudod megtenni. A profilodat felvisszük a rendszerünkbe, ahol HR-es kollégáink elérhetik és láthatják azt. Ha egy pozícióra alkalmas jelöltnek gondolunk, akkor közvetlenül veled fogjuk felvenni a kapcsolatot.

•  Ha egy álláslehetőség megtalálható a honlapon, akkor az azt jelenti, hogy még lehet rá jelentkezni?

Igen, amennyiben a honlapunkon látható egy pozíció, az azt jelenti, hogy még nem töltötték be a megüresedett helyet.

•  Milyen gyakran frissítik a pozíciókat a Globális Karrier platformon?

A pozíciókat óránként frissítjük.

•  Jelenleg nem találtam olyan ajánlatot, amely megfelelne az érdeklődési körömnek. Így is érdemes regisztrálnom a honlapon?

Igen. Mindenképp arra bíztatunk, hogy készítsd el a profilodat, mentsd el a keresésedet és jelöld be az automatikus értesítésről lehetőségét, hogy időben értesülj a jövőbeli nyitott pozíciókról.

•  Mi történik az önéletrajzommal beküldés után?

Az önéletrajzod bekerül az elektronikus adatbázisunkba. Minden HR-es és toborzási specialista (recruiter) kollégának van hozzáférése ehhez az adatbázishoz, hogy egy-egy pozícióhoz a legjobb jelöltet találják meg. Önéletrajzodat csak akkor tudod eltávolítani rendszerünkből, ha még nem jelentkeztél egy pozíciónkra sem. Amennyiben már jelentkeztél, úgy fel kell venned a kapcsolatot a toborzási specialistával, aki segít majd ebben. A rendszerből nem tudsz olyan önéletrajzot törölni, amelynek státusza meghaladja az „Applied” szintet egy bizonyos pozíciónál.

•  Megerősítik-e, hogy beérkezett az önéletrajzom? Ha nem, akkor honnan tudhatom meg, hogy megkapták a jelentkezésemet?

Nem küldünk ki megerősítő e-mailt az önéletrajz beérkezéséről. A helyi toborzási specialista veszi fel veled a kapcsolatot, ha pályázatod megfelel az adott pozíció minimum elvárásainak. Jelentkezésedet leellenőrizheted úgy, hogy bejelentkezel a profilodba és rákattintasz a „My Applications” gombra, ahol megtalálhatod ezeket az információkat.

•  Miután beküldtem az önéletrajzomat honnan fogom megtudni, hogy hol tart a folyamat?

A hozzánk beérkezett önéletrajzok magas száma miatt nem tudjuk mindenkivel felvenni a kapcsolatot, aki beküldi hozzánk a jelentkezését, így a folyamat aktuális állapotáról sem tudunk információt küldeni.

•  Hogyan vonhatom vissza a jelentkezésemet arról a pozícióról, amelyikről már visszaigazolták, hogy érdeklődnének irántam?

Jelentkezz be a profilodba és kattints a „Withdraw” gombra annál a pozíciónál, amelyiknél vissza szeretnéd vonni a jelentkezésed! A toborzási specialista látni fogja ezt az adott pozíciónál.

Lezárva: 2019. február 20.

RólunkA Pfizer logórólTörténetünkVállalati kultúránk és értékeink A Pfizer Magyarországon VezetőinkCOVID-19A COVID-19 elleni vakcinafejlesztésről A COVID-19 elleni vakcinafejlesztés mérföldkövei Az mRNS vakcinákról Gyakran ismételt kérdésekTerápiás területeinkDaganatos betegségekSzív- és érrendszeri betegségekDohányzásról való leszokásRitka betegségekVédőoltásokkal megelőzhető betegségekTársadalom és tudomány Gyógyszeradományok intézményeknekPályázati lehetőség betegszervezeteknek Biztonságos gyógyszerhasználat GyógyszerbiztonságKlinikai kutatás Gyógyszerhamisítás Aegrotus Alapítvány Támogatott szervezetek Karrier Csatlakozz hozzánkHírekSajtószoba