Skip directly to content

Gyógyszeradományok intézményeknek

 

A Vállalatunk általi gyógyszeradományozás vagy gyógyászati segédeszköz adományozása kizárólag indokolt kérelemre, karitatív célból az emberi felhasználásra kerülő gyógyszer, illetve gyógyászati segédeszköz ismertetésére, az ismertetői tevékenységet végző személyek nyilvántartására, és a gyógyszerrel, gyógyászati segédeszközzel kapcsolatos, fogyasztókkal szembeni kereskedelmi gyakorlatra vonatkozó részletes szabályokról szóló 3/2009. (II. 25.) EüM rendelet 9. § (1) bekezdés szerint nyújtható térítésmentesen olyan egészségügyi vagy szociális intézmény, illetve karitatív szervezet számára, ahol a gyógyszer, gyógyászati segédeszköz felhasználásának szakmai feltétele, továbbá a felhasználás ellenőrzése biztosított.

A gyógyszeradomány igénylő Kérelem minta (továbbiakban: Kérelem) ide kattintva tölthető le. A Kérelem sárgával jelölt részei kötelezően kitöltendőek!  

A Kérelem mellékletében legyenek szívesek a kért gyógyszereket, az igényelt darabszámot, illetve az egyes gyógyszerekre vonatkozó részletes indoklást feltüntetni, majd a kitöltött, aláírással és pecséttel ellátott Kérelem szkennelt változatát kérjük, az alábbi e-mail címre szíveskedjenek elküldeni: [email protected]

A Kérelem egy eredeti példányát az alábbi címre várjuk: 1123 Budapest, Alkotás utca 53.

Felhívjuk figyelmét, hogy Vállalatunk kizárólag azon Kérelmeket tudja elbírálni, ahol a kötelező mezőket kitöltötték, a Kérelmet aláírással és pecséttel ellátták, valamint a szkennelt változatot a megadott e-mail címre, az eredeti példányt pedig postai úton megküldték.

Az éves gyógyszeradományok kérelmének beérkezési határideje: 2021. november 1. 

 

Lezárva: 2021. szeptember 24.