• Jognyilatkozat

  • Adatvédelmi szabályok

  • Cookie Irányelv

HOT TOPIC Placeholder

ÖN JELENLEG ITT VAN:  Főoldal / Társadalom és tudomány / Klinikai kutatás / INVESTIGATE program

INVESTIGATE – NYITOTT KAPUKKAL A VILÁGRA​​​​​​​​​​​​​​

INVESTIGATE PROGRAM

INVESTIGATE – NYITOTT KAPUKKAL A VILÁGRA

A gyógyszerfejlesztés területén kialakított együttműködéseink révén támogatjuk új technológiai lehetőségek kialakítását és fejlesztését azért, hogy a betegek számára biztonságosabb és hatékonyabb gyógyszereket nyújtsunk.

Ennek egyik fontos eleme például, hogy az egészségügyi szakemberek és a kutatók hozzáférjenek olyan eszközökhöz és alkalmazásokhoz, melyek a magas minőségű vizsgálatok kivitelezését támogatják.

Lényeges fejlesztés az is, hogy a klinikai vizsgálatok még átláthatóbbak legyenek.

Összegyűjtve gyakorlott vizsgálók ismereteit és visszajelzéseit, elindítottuk az INVESTIGATE elnevezésű internetes oldalt, amely hatékony kapcsolattartást tesz lehetővé a vizsgálói centrumok és a Pfizer szakemberei között.

Ez az új felület otthont ad a kutatással összefüggő cikkeknek, útmutatóknak és naprakész oktatóanyagoknak, hogy elősegítse a vizsgálók klinikai kutatási tapasztalatainak elmélyítését. Az INVESTIGATE interaktív jellege arra bátorítja a kutatókat, hogy kapcsolatba lépjenek kollégáikkal a világ minden részéről, valamint lehetővé teszi, hogy a vizsgálók kérdőívek segítségével folyamatos visszajelzést adjanak a klinikai vizsgálataik elvégzése során tapasztaltakról.

A kutatók számára nyújtott hasznos információkkal és új erőforrásokkal az a szándékunk, hogy tovább erősítsük a hatékony együttműködést a vizsgálóhelyekkel. Amennyiben Ön klinikai kutatásban már résztvevő szakember vagy olyan szakember, aki szeretne többet megtudni a klinikai kutatásról, további információkért kérjük, regisztráljon a http://investigate.pfizer.com weboldalon.


Lezárva: 2019. február 20.

RólunkA Pfizer logórólTörténetünkVállalati kultúránk és értékeink A Pfizer Magyarországon VezetőinkCOVID-19A COVID-19 elleni vakcinafejlesztésről A COVID-19 elleni vakcinafejlesztés mérföldkövei Az mRNS vakcinákról Gyakran ismételt kérdésekTerápiás területeinkDaganatos betegségekSzív- és érrendszeri betegségekDohányzásról való leszokásRitka betegségekVédőoltásokkal megelőzhető betegségekTársadalom és tudomány Gyógyszeradományok intézményeknekPályázati lehetőség betegszervezeteknek Biztonságos gyógyszerhasználat GyógyszerbiztonságKlinikai kutatás Gyógyszerhamisítás Aegrotus Alapítvány Támogatott szervezetek Karrier Csatlakozz hozzánkHírekSajtószoba