Skip directly to content

A Pfizer logóról

 

171 év után a Pfizer egy új korszakhoz érkezett.

Egy olyan érába, amelyben tudásunk, szakértelmünk és az érték, amelyet az emberiségnek nyújtunk, kiemelten fontos. A Pfizer már nem csak a betegségek kezelésében és a gyógyításban, hanem a megelőzésében is igyekszik közreműködni.

Hosszú átalakulásunkat és fejlődésünket, valamint munkatársainkat ünnepelve megalkottuk az új Pfizer arculatát, és büszkén mutatjuk be új logónkat, amely küldetésünk és jövőképünk vizuális megnyilvánulása.

Új arculatunk tükrözi a Pfizer történelmének méltóságát, és megragadja a vállalat innovatív szellemiségét és a tudományra összpontosított figyelmét. Ez az első komolyabb arculati megújulásunk az elmúlt 70 évben. Most láttuk elérkezettnek az időt arra, hogy új logónkkal kifejezzük azt a fejlődést, melyre vállalatunk törekszik.

Új logónkban kicsomagoltuk a tablettát, hogy hangsúlyosabb formában jelenítsük meg tevékenységünk egyik kiemelten fontos elemét, a tudomány iránti elköteleződésünket, amit egy felfelé csavarodó kettős spirál szimbolizál. A logó egésze letisztultságával a klinikai környezetre utal, vizuálisan is kifejezve hitvallásunkat: a Pfizer olyan gyógyszeripari áttörések helye, amelyek megváltoztatják az emberek életét.

 

               

Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
1123 Budapest Alkotás u. 53.
Lezárás dátuma: 2021. január 29.
PP-PFE-HUN-0220