• Jognyilatkozat

  • Adatvédelmi szabályok

  • Cookie Irányelv

HOT TOPIC Placeholder

ÖN JELENLEG ITT VAN:  Főoldal / Rólunk / A Pfizer Magyarországon

A PFIZER MAGYARORSZÁGON

A Pfizer szakértelmével az 1960-as évektől kezdve, önálló vállalatként pedig 1991 óta van jelen Magyarországon.

Gyógyszereink és oltóanyagaink több mint 30 éve megkerülhetetlen szereplői a magyar gyógyszerpiacnak.

Büszkék vagyunk arra, hogy évről évre egyre nagyobb mértékben járulunk hozzá a magyar egészségügy működéséhez, így a hazai betegek is részesülhetnek a világban ma legkorszerűbbnek számító terápiás eljárásokban.

A Pfizer évek óta megbízható partnere a hazai tudományos életnek, hiszen több mint 20 éve végez klinikai kutatásokat Magyarországon, elsősorban az onkológia, a szív- és érrendszeri megbetegedések, az immunológia és a különböző gyulladásos megbetegedések területén.

A Pfizer Magyarország ezeken túl szakmai konferenciák megvalósulását, a szakemberek részvételét, egészségügyi intézményeket és betegszervezeteket is támogat, ezzel is segítve a betegek magasabb színvonalú ellátását.

Célunk, hogy innovációinkon keresztül olyan terápiákat biztosítsunk, amelyek jelentős mértékben javítanak a betegek életén, legyen szó onkológiai terápiáról, egy-egy ritka betegségről, vagy oltási programokról.

Munkatársaink az egészségügyi szolgáltatókkal, a kormányokkal és a helyi közösségekkel együttműködve azért dolgoznak, hogy a világon minden ember számára elérhetővé tegyék a Pfizer magas minőségű és megbízható terápiáit.


 

Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
1123 Budapest Alkotás u. 53.
Lezárva: 2022. május 18.
PP-UNP-HUN-0042
​​​​​​​

RólunkA Pfizer logórólTörténetünkVállalati kultúránk és értékeink A Pfizer Magyarországon VezetőinkCOVID-19A COVID-19 elleni vakcinafejlesztésről A COVID-19 elleni vakcinafejlesztés mérföldkövei Az mRNS vakcinákról Gyakran ismételt kérdésekTerápiás területeinkDaganatos betegségekSzív- és érrendszeri betegségekDohányzásról való leszokásRitka betegségekVédőoltásokkal megelőzhető betegségekTársadalom és tudomány Gyógyszeradományok intézményeknekPályázati lehetőség betegszervezeteknek Biztonságos gyógyszerhasználat GyógyszerbiztonságKlinikai kutatás Gyógyszerhamisítás Aegrotus Alapítvány Támogatott szervezetek Karrier Csatlakozz hozzánkHírekSajtószoba