• Jognyilatkozat

  • Adatvédelmi szabályok

  • Cookie Irányelv

HOT TOPIC Placeholder

Helix ImageHelix ImageHelix Image
ÖN JELENLEG ITT VAN Főoldal / Társadalom és tudomány

TÁRSADALOM ÉS TUDOMÁNY

A Pfizernél úgy gondoljuk, a világon mindenki megérdemli, hogy hozzájusson a minőségi egészségügyi ellátáshoz és annak lehetőségéhez, hogy egészségesebb életet éljen. Forrásainkat – emberi erőforrásainkat, termékeinket és pénzügyi támogatásainkat – ötvözve összetett egészségügyi kihívásokkal szállhatunk szembe. Nonprofit, kormányzati és alapítványi partnereink együttműködésével határozzuk meg és választjuk ki azokat a területeket, amelyeknek a legnagyobb szükségük van támogatásunkra. 

2015 szeptemberében az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ) bemutatta a Fenntartható Fejlődési Célokat (SDG), a fenntartható fejlődés 2030-ig szóló programját. Célkitűzésünk, miszerint innovációinkon keresztül olyan terápiákat biztosítsunk, amelyek jelentős mértékben javítanak a betegek életén, megerősíti elkötelezettségünket mind a tizenhét, de különösen a 3. Fenntartható Fejlődési Cél mellett, mely így hangzik: Egészséges életet és jól-létet biztosítunk mindenkinek minden életkorban.

Vezető biológiai gyógyszer gyártóként azon dolgozunk, hogy az innovatív tudományos eredményeket felhasználva az élet minden szakaszában javítsunk az egészségi állapoton. A világ több mint 160 országában működő vállalatként fontosnak tartjuk, hogy helyben is támogassuk a betegeket és az egészségügyi szakembereket, kézzelfogható, felelős és a tartósan hathatós kezdeményezéseinkkel segítsük a közösségeket.


Lezárva: 2019. február 20.

RólunkA Pfizer logórólTörténetünkVállalati kultúránk és értékeink A Pfizer Magyarországon VezetőinkCOVID-19A COVID-19 elleni vakcinafejlesztésről A COVID-19 elleni vakcinafejlesztés mérföldkövei Az mRNS vakcinákról Gyakran ismételt kérdésekTerápiás területeinkDaganatos betegségekSzív- és érrendszeri betegségekDohányzásról való leszokásRitka betegségekVédőoltásokkal megelőzhető betegségekTársadalom és tudomány Gyógyszeradományok intézményeknekPályázati lehetőség betegszervezeteknek Biztonságos gyógyszerhasználat GyógyszerbiztonságKlinikai kutatás Gyógyszerhamisítás Aegrotus Alapítvány Támogatott szervezetek Karrier Csatlakozz hozzánkHírekSajtószoba