Skip directly to content

Termékeink

Egyedülálló termékkínálatunknak köszönhetően számos, korábban legyőzhetetlennek gondolt betegség kezelésében nyújtunk támogatást betegek millióinak – legyen szó daganatos betegségekről, szív- és érrendszeri betegségekről, idegrendszeri megbetegedésekről gyulladásos vagy ritka betegségekről.

Termékeinket többek között kardiovaszkuláris, trombo-embóliás betegségek és agyi keringési zavarok kezelésére és megelőzésére, fájdalomkezelésre, központi idegrendszeri és pszichiátriai megbetegedések, valamint erektilis diszfunkció kezelésére alkalmazzák a szakemberek.

Onkológiai készítményeink a vesedaganat, tüdődaganat, emlődaganat és hematológiai betegségek kezelésében kerülnek felhasználásra.

Az egészségügyi szakemberek számára megbízható partner vagyunk a hemofília, vagy a növekedési hormon okozta zavarok kezelésében, a véralvadás gátlás területén, sőt akár a dohányzásleszokás támogatásában is.

Innovatív oltóanyagaink segítségével világszerte életek ezreit mentjük meg – készítményeink a pneumococcus okozta tüdőgyulladás, a meningococcus okozta agyhártyagyulladás és kullancsencephalitis megelőzésében játszanak fontos szerepet.

 

PP-PFE-HUN-0137

Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. 1123 Budapest Alkotás u. 53.

Lezárva: 2020. 06. 18.