Skip directly to content

Termékeinkről

 

Egyedülálló termékkínálatunknak köszönhetően számos, korábban legyőzhetetlennek gondolt betegség kezelésében nyújtunk támogatást betegek millióinak – legyen szó daganatos betegségekről, szív- és érrendszeri betegségekről, idegrendszeri megbetegedésekről gyulladásos vagy ritka betegségekről.

 

2016-ban az öt leggyakrabban alkalmazott készítményünk az Enbrel, a Prevenar, a RefactoAF, a Sutent és a Xanax voltak.

Termékeinket többek között kardiovaszkuláris, trombo-embóliás betegségek és agyi keringési zavarok kezelésére és megelőzésére, fájdalomkezelésre, központi idegrendszeri és pszichiátriai megbetegedések valamint erektilis diszfunkció kezelésére alkalmazzák a szakemberek.

Onkológiai készítményeink a vesedaganat, tüdődaganat, emlődaganat és hematológiai betegségek kezelésében kerülnek felhasználásra.

Az egészségügyi szakemberek számára megbízható partner vagyunk a hemofília, vagy a növekedési hormon okozta zavarok kezelésében, a véralvadás gátlás területén, sőt akár a dohányzásleszokás támogatásában is.

Innovatív oltóanyagaink segítségével világszerte életek ezreit mentjük meg – készítményeink a pneumococcus okozta tüdőgyulladás, a meningococcus okozta agyhártyagyulladás és kullancsencephalitis megelőzésében játszanak fontos szerepet.

Táplálék-kiegészítőinkkel és vény nélkül kapható készítményeinkkel folyamatosan arra ösztönözzük az embereket, hogy vegyék kezükbe a saját egészségüket. Népszerű vény nélkül kapható készítményeink például az Advil, a Centrum, vagy a Robitussin.

Termékeink teljes listáját és azok alkalmazási előírásait megtalálja az egészségügyi szakembereknek szóló oldalunkon.