• Jognyilatkozat

  • Adatvédelmi szabályok

  • Cookie Irányelv

HOT TOPIC Placeholder

ÖN JELENLEG ITT VAN:  Főoldal / Karrier / Vállalati kultúránk és alapértékeink

VÁLLALATI KULTÚRÁNK ÉS ALAPÉRTÉKEINK

Vezető biológiai gyógyszer gyártóként a célunk egyértelmű: az innovatív tudományos eredmények felhasználása révén az egészség javítása az élet minden szakaszában. Az e téren elért siker létfontosságú – mindenekelőtt az új kezelésekre váró betegek számára, de azoknak is, akik befektetnek a vállalatunkba vagy velünk dolgoznak.

Célunk, hogy innovációinkon keresztül olyan terápiákat biztosítsunk, amelyek jelentős mértékben javítanak a betegek életén.

Küldetésünk, hogy a világ elsőszámú, innovatív gyógyszer-biotechnológiai vállalatává váljunk.

Értékeink, amelyek meghatározzák működésünket munkánk minden területén:


Innováció

     Minőség

      Iránymutatás
Partnerség

     Ügyfélközpontúság

      Teljesítmény
Feddhetetlenség      Egymás megbecsülése

      Helyi együttműködések


A Pfizer tudja, hogy leendő munkatársai számára a vállalat belső kultúrája legalább olyan fontos, mint hírneve, megjelenése a nyilvánosság felé. Azzal, hogy a Pfizer OWNIT! kultúrája különösen nagy hangsúlyt helyez a „tulajdonosi szellemre”, lehetővé teszi minden munkatárs számára, hogy egyszerre érjen el sikereket a karrierjében, miközben az üzleti eredményességről is gondoskodik.

Az OWNIT! arra ösztönzi a kollégákat, hogy vegyék kezükbe saját karrierjüket, és így gyakoroljanak pozitív hatást az üzleti eredményekre. Az innovatív gondolatokat és az új ötleteket nyitottsággal és gondos odafigyeléssel fogadjuk, nem pedig szkepticizmussal és elutasítással. Így mindenki – függetlenül attól, hogy milyen pozícióban dolgozik – a kiválóságra törekszik. A Pfizer kollégái felelősségtudatosak, gyorsan, határozottan és tisztességesen teljesítik vállalásaikat.

A Pfizer OWNIT! kultúrája minden olyan munkatársunkról szól, aki arra törekszik, hogy a vállalati eredményekben az ő munkája is visszaköszönjön… ebben a hónapban, a negyedév során, ebben az évben és még hosszú éveken át.


Lezárva: 2019. február 20.

RólunkA Pfizer logórólTörténetünkVállalati kultúránk és értékeink A Pfizer Magyarországon VezetőinkCOVID-19A COVID-19 elleni vakcinafejlesztésről A COVID-19 elleni vakcinafejlesztés mérföldkövei Az mRNS vakcinákról Gyakran ismételt kérdésekTerápiás területeinkDaganatos betegségekSzív- és érrendszeri betegségekDohányzásról való leszokásRitka betegségekVédőoltásokkal megelőzhető betegségekTársadalom és tudomány Gyógyszeradományok intézményeknekPályázati lehetőség betegszervezeteknek Biztonságos gyógyszerhasználat GyógyszerbiztonságKlinikai kutatás Gyógyszerhamisítás Aegrotus Alapítvány Támogatott szervezetek Karrier Csatlakozz hozzánkHírekSajtószoba