Skip directly to content

Good CSR 2010 díjat kapott a Pfizer

 

 

 

Good CSR díj 2010

Az iparági kihívásoknak való megfelelésért járó díjat a Pfizer kapta

 

A működésünk alapját képező értékek meghatározzák mindennapjainkat, munkánkat és eredményeinket. Az integritás, amellyel a legmagasabb etikai és minőségi követelményeket állítjuk magunk elé, mások tisztelete, az ügyfélközpontúság, a minőség és innováció mind-mind olyan szempontok, amelyek áthatják minden lépésünket. Ennek jegyében immár második éve készítjük el fenntarthatósági jelentésünket a Good CSR program keretein belül. A Good CSR program azokat a felelős vállalatokat fogja össze, amelyek fontosnak tartják a felelős, fenntartható működést.  A programhoz csatlakozó cégek elkészítik és közzéteszik – a legelfogadottabb nemzetközi standardon alapuló – rövid jelentésüket, s így átláthatóvá és összehasonlíthatóvá teszik vállalati működésüket.

Rövid jelentésünkben többek között bemutatjuk hazai CSR tevékenységünket, mint például a Dohányzásról Leszokást Támogató Központot, a Hamisítás Elleni Nemzeti Testületet, a Romaster programban vállalt szerepünket, munkatársaink társadalmi szerepvállalását, a korrupció elleni küzdelmünket.

Célkitűzéseink relevanciáját és törekvéseink fontosságát mutatja, hogy 2010-ben az Iparági kihívások kezelésében legjobbnak bizonyultunk és elnyertük a kategória Good CSR díját.

A Pfizer rövid jelentése letölthető itt.

Érdekességek a jelentésből:

-szerződéseink 100%-a megfelel az FCPA korrupció-ellenes rendelkezéseinek;
-a férfi/nő arány a vezetői tanácsban 50-50%;
-2009-ben több mint 500 millió forint értékű támogatást nyújtottunk;
-7 olyan roma középiskolást ösztönzünk anyagilag és mentori-segítséggel jó tanulmányi eredmény elérésére, akik várhatóan a hazai egészségügyben szeretnének dolgozni, gyógyító munkát végezni;
-gyógyszeradományaink értéke 288 600 millió forint volt 2009-ben;
-36 év az átlagéletkor vállalatunknál.