Skip directly to content

Kutatás és Fejlesztés

Kutatás Fejlesztés

A Pfizer kutatói folyamatosan azon dolgoznak, hogy a gyógyítás és a prevenció új és új módszereit fejlesszék ki amióta 1941-ben az Egyesült Államok hadseregének felhívására el kezdték gyártani a „csodagyógyszert” azaz a penicillint.

A készítmények fejlesztése nemcsak a gyógyítást célozzák, hanem segítséget nyújtanak a beteg ember jólétének megőrzéséhez, illetve életminőségének javításához.

Fejlesztéseink széles köre biztosítja a kezelést az olyan állapotok gyógyítására, mint az Alzheimer kór, a daganatos vagy degeneratív megbetegedések.

A Pfizer gyógyszergyár kutatás fejlesztési helyszínei fölött sohasem nyugszik le a nap…

Klinikai vizsgálataink

A klinikai vizsgálatok az egyik legfontosabb lépése a gyógyszerkutatásnak. A készítmények, eszközök és eljárások komoly és gondos fejlesztési folyamaton mennek keresztül nem csupán azért, hogy a hatékonysága bizonyítást nyerjen, hanem azért is, hogy az adott molekula kellőképpen biztonságos-e.

A Pfizer a világ egyik legnagyobb szponzora a klinikai vizsgálatoknak. Klinikai vizsgálatainkat természetesen mindig a legnagyobb odafigyeléssel végezzük az etikai normák és a jogszabályok messzemenő betartásával.