Skip directly to content

Közzététel

Rendszeresen dolgozunk együtt egészségügyi szakemberekkel, valamint egészségügyi szolgáltatókkal és szervezetekkel, akik számos témában nyújtanak számunkra tanácsadást a gyógyszerfejlesztéstől kezdve egy adott gyógyszernek a kezelési úton betöltött szerepén és az egészségfinanszírozási kérdéseken át egészen a bevált klinikai gyakorlatokig.

E szakmai kapcsolatok alapvető fontosságúak a valós életből származó információk megszerzésében, így olyan kezelési alternatívákat tudunk biztosítani, amelyek a betegek egészségének javításához járulnak hozzá, illetve a klinikai döntéshozatal tekintetében is kiemelt jelentőséggel bírnak.

Célunk, hogy az emberek megtudják és megértsék, mivel foglalkozunk, és hogyan tesszük ezt. Kötelezettséget vállaltunk működésünk, valamint az egészségügyi szakemberekkel, szolgáltatókkal és szervezetekkel fennálló kapcsolataink átláthatóvá tételére. Reményeink szerint a nyílt és egyenes tájékoztatás révén bemutathatjuk, mekkora értéket képviselnek e szakmai kapcsolatok a betegek kezelése szempontjából.

Meggyőződésünk, hogy az átláthatóság elengedhetetlen a vállalatunkba és gyógyszereinkbe vetett bizalom kiépítése és megőrzése szempontjából, és nagyban támogatja az Európai Gyógyszergyártók és Egyesületek Szövetségének (European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations, EFPIA) a gyógyszeripar átláthatóságának növelésével kapcsolatos munkáját.

A gyógyszeripari átláthatóság érdekében az EFPIA elkészítette önszabályozó irányelvét, a Transzparencia Kódexet, amely az egészségügyi szakembereknek, valamint szolgáltatóknak és szervezeteknek nyújtott juttatásokkal kapcsolatos jelentéstételt Európa-szerte közös alapokra helyezi. Az EFPIA Transzparencia Kódexét az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete ültette át a magyarországi gyakorlatba. A Transzparencia Kódexszel és a közzétételi jelentéssel kapcsolatban további információkat olvashat az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete weboldalán.

A Pfizer Kft. az alábbiakban teszi közzé az egészségügyi szakemberekkel, valamint egészségügyi szolgáltatókkal és szervezetekkel való együttműködéseit.

Az információ közlése kizárólag az átláthatóság biztosítására szolgál, ahogyan azt a Pfizer EGT-beli egészségügyi szakemberek részére készült adatvédelmi irányelve („Értékátruházás közzététele” című rész) részletezi. Ez nem ad általános felhatalmazást a honlap felhasználói számára az egészségügyi szakemberek adatainak további feldolgozására, sem pedig azok más honlapon található információkkal történő összevonására.

 

2020-as év dokumentumai

Jelentés

Tanusítvány

Az adatgyűjtés módszertana

 

2019-es év dokumentumai

Jelentés

Tanusitvány

Az adatgyűjtés módszertana

 

2018-as év dokumentumai

Jelentés 

Tanusítvány

Az adatgyűjtés módszertana

 

Lezárva: 2021. június 24.