KapcsolatKarrierKapcsolatOldaltérkép
RólunkHomeRólunk

A Pfizer több mint 170 éve meghatározó szereplője a világ gyógyszergyártásának. Vezető globális gyógyszer-biotechnológiai vállalatként, erőforrásainkat és munkatársaink szakértelmét a tudomány szolgálatába állítva folyamatosan azokat az új terápiás megoldásokat kutatjuk, amelyek egyre több ember számára teszik lehetővé a hosszabb és egészségesebb életet.

A Pfizer készítményei egyaránt szolgálják a betegségek megelőzését, biztosítják a jobb minőségben élhető életet, valamint a legkülönfélébb terápiás területeken segítik a betegek gyógyulását. A világ egyik legjelentősebb gyógyszerfejlesztőjeként vezető szerepet vállalunk abban, hogy globálisan zajló kutatásaink révén számos, ma még gyógyíthatatlan betegséggel szemben vehessük föl hatékonyan a küzdelmet.

Célunk, hogy innovációinkon keresztül olyan terápiákat biztosítsunk, amelyek jelentős mértékben javítanak a betegek életén, legyen szó onkológiai terápiáról, egy-egy ritka betegségről, vagy oltási programokról.

Munkatársaink az egészségügyi szolgáltatókkal, a kormányokkal és a helyi közösségekkel együttműködve azért dolgoznak, hogy a világon minden ember számára elérhetővé tegyék a Pfizer magas minőségű és megbízható terápiáit.
 


Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
1123 Budapest Alkotás u. 53.
Lezárva: 2023. július 4.
PP-UNP-HUN-0269

Rólunk

  • A Pfizer logóról
  • Történetünk
  • Vállalati kultúránk és értékeink
  • A Pfizer Magyarországon
KarrierHírekOldaltérkép Partners Rólunk Covid-19Terápiás területeink Társadalom Grant Seekers Media PfizerMedKözzétételJognyilatkozatAdatvédelmi szabályokCookie Irányelv

Helyi megfelelőségi jelentéstétel 
útmutató és adatvédelmi tájékoztató

Business to Business
Copyright © 2002- 2022 Pfizer Inc. All rights reserved. This information—including product information—is intended only for residents of Hungary.