KapcsolatKarrierKapcsolatOldaltérkép
Terápiás területeink​​​​​HomeTerápiás területeink

Az egészség a legnagyobb érték, amelyet sokszor csak akkor tudunk igazán értékelni, amikor megbetegszünk. Számunkra az egészség megőrzése és a betegek gyógyítása az elsődleges. Egyedülálló termékkínálatunknak köszönhetően számos, korábban legyőzhetetlennek gondolt betegség kezelésében nyújtunk támogatást betegek millióinak – legyen szó daganatos-, szív- és érrendszeri, gyulladásos vagy ritka betegségekről. Innovatív oltóanyagaink segítségével világszerte életek ezreit mentjük meg.

Főbb terápiás területeink:

A Pfizernél a betegek gyógyulását helyezzük előtérbe, ezért arra törekszünk, hogy gyógyszereink ne csak elérhetőek de a lehető legbiztonságosabbak és leghatékonyabbak is legyenek. A gyógyszerbiztonságról és a gyógyszerhamisításról a Társadalom menüpontban olvashat.

Lezárva: 2020. 10. 12.

Terápiás Területeink

  • Daganatos betegségek
  • Gyulladás és immunológia
  • Szív- és érrendszeri betegségek
  • Ritka betegségek​​​​​
  • Védőoltásokkal megelőzhető betegségek​​​​​
KarrierHírekOldaltérkép Partners Rólunk Covid-19Terápiás területeink Társadalom Grant Seekers Media PfizerMedKözzétételJognyilatkozatAdatvédelmi szabályokCookie Irányelv

Helyi megfelelőségi jelentéstétel 
útmutató és adatvédelmi tájékoztató

Business to Business
Copyright © 2002- 2022 Pfizer Inc. All rights reserved. This information—including product information—is intended only for residents of Hungary.