• Jognyilatkozat

  • Adatvédelmi szabályok

  • Cookie Irányelv

HOT TOPIC Placeholder

ÖN JELENLEG ITT VAN:  Főoldal / Karrier

KARRIER

ÁTTÖRÉSEK, MELYEK MEGVÁLTOZTATJÁK A BETEGEK ÉLETÉT

A Pfizer munkatársaként ­– karriered építése mellett – segíthetsz egészségesebb hellyé tenni a világot.                                                                                                   

Rendelkezünk mindazokkal az eszközökkel, erőforrásokkal és kutatói elkötelezettséggel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a világ legfejlettebb tudományos és orvosi eredményeit állítsuk elő, és a legösszetettebb globális egészségügyi problémákat oldjuk meg.

A vállalat munkatársaként egy olyan társadalmilag megbecsült szervezetnél dolgozhatsz, amely etikusan és elszámoltathatóan cselekszik, és folyamatosan tesz azért, hogy világszerte segítse a betegeket, védje a környezetet és támogassa a gazdasági növekedést.

A Pfizernél lehetőséged nyílik arra, hogy a legjobb szakemberekkel és a legjobb szakembereknek dolgozz. Mindennapi döntéseinkben stratégiai alapelveink jelentik a vezérfonalat, és ezek mutatják meg, milyen a Pfizer és munkatársainak igazi arca. Vállalati értékeink segítik abban kollégáinkat, hogy beteljesítsék jövőképüket, sikeressé váljanak és karriert építsenek.


Lezárva: 2020. augusztus 06.

RólunkA Pfizer logórólTörténetünkVállalati kultúránk és értékeink A Pfizer Magyarországon VezetőinkCOVID-19A COVID-19 elleni vakcinafejlesztésről A COVID-19 elleni vakcinafejlesztés mérföldkövei Az mRNS vakcinákról Gyakran ismételt kérdésekTerápiás területeinkDaganatos betegségekSzív- és érrendszeri betegségekDohányzásról való leszokásRitka betegségekVédőoltásokkal megelőzhető betegségekTársadalom és tudomány Gyógyszeradományok intézményeknekPályázati lehetőség betegszervezeteknek Biztonságos gyógyszerhasználat GyógyszerbiztonságKlinikai kutatás Gyógyszerhamisítás Aegrotus Alapítvány Támogatott szervezetek Karrier Csatlakozz hozzánkHírekSajtószoba