• Jognyilatkozat

  • Adatvédelmi szabályok

  • Cookie Irányelv

HOT TOPIC Placeholder

ÖN JELENLEG ITT VAN:  Főoldal / Karrier

KARRIER


​​

Lépj be a Pfizer világába, és meglátod, hogy minden itt dolgozó ember alapvető szerepet játszik a betegek életét megváltoztató áttörések elérésében. Legyen szó nagyratörő kutatás-fejlesztési folyamatokról, vagy arról, hogy kezeléseinket eljuttassuk azokhoz, akiknek szükségük van rá - innovatív gondolkodásunk egyetlen célt szolgál: olyan áttöréseket felmutatni, melyek megváltoztatják a betegek életét.

A Pfizernél lehetőséged nyílik arra, hogy a legjobb szakemberekkel és a legjobb szakembereknek dolgozz. Mindennapi döntéseinkben stratégiai alapelveink jelentik a vezérfonalat, és ezek mutatják meg, milyen a Pfizer és munkatársainak igazi arca. Vállalati értékeink segítik abban kollégáinkat, hogy beteljesítsék jövőképüket, sikeressé váljanak és karriert építsenek.

Ismerd meg aktuális álláslehetőségeinket.

Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
1123 Budapest Alkotás u. 53.
Lezárva: 2022. május 18.
PP-UNP-HUN-0043

RólunkA Pfizer logórólTörténetünkVállalati kultúránk és értékeink A Pfizer Magyarországon VezetőinkCOVID-19A COVID-19 elleni vakcinafejlesztésről A COVID-19 elleni vakcinafejlesztés mérföldkövei Az mRNS vakcinákról Gyakran ismételt kérdésekTerápiás területeinkDaganatos betegségekSzív- és érrendszeri betegségekDohányzásról való leszokásRitka betegségekVédőoltásokkal megelőzhető betegségekTársadalom és tudomány Gyógyszeradományok intézményeknekPályázati lehetőség betegszervezeteknek Biztonságos gyógyszerhasználat GyógyszerbiztonságKlinikai kutatás Gyógyszerhamisítás Aegrotus Alapítvány Támogatott szervezetek Karrier Csatlakozz hozzánkHírekSajtószoba