• Jognyilatkozat

  • Adatvédelmi szabályok

  • Cookie Irányelv

HOT TOPIC Placeholder

ÖN JELENLEG ITT VAN:  Főoldal / Rólunk

RÓLUNK

A Pfizer több mint 170 éve meghatározó szereplője a világ gyógyszergyártásának. Vezető globális gyógyszer-biotechnológiai vállalatként, erőforrásainkat és munkatársaink szakértelmét a tudomány szolgálatába állítva folyamatosan azokat az új terápiás megoldásokat kutatjuk, amelyek egyre több ember számára teszik lehetővé a hosszabb és egészségesebb életet.

Büszkén dolgozunk célunkért, hogy a világ elsőszámú, innovatív gyógyszer-biotechnológiai vállalatává váljunk.

A Pfizer vezető gyógyszerei és kezelései egyaránt szolgálják a betegségek megelőzését, biztosítják a jobb minőségben élhető életet, valamint a legkülönfélébb terápiás területeken segítik a betegek gyógyulását. A világ egyik legjelentősebb gyógyszerfejlesztőjeként vezető szerepet vállalunk abban, hogy globálisan zajló kutatásaink révén számos, ma még gyógyíthatatlan betegséggel szemben vehessük föl hatékonyan a küzdelmet.

Vállalati belső kultúránk különösen nagy hangsúlyt helyez a „tulajdonosi szellemre”. Arra ösztönözzük munkatársainkat, hogy vegyék kezükbe saját karrierjüket, és így gyakoroljanak pozitív hatást az üzleti eredményekre. Az innovatív gondolatokat és az új ötleteket nyitottsággal és gondos odafigyeléssel fogadjuk.

A Pfizernél célunk, hogy innovációinkon keresztül olyan terápiákat biztosítsunk, amelyek jelentős mértékben javítanak a betegek életén, legyen szó onkológiai terápiáról, egy-egy ritka betegségről, vagy oltási programokról.

Munkatársaink az egészségügyi szolgáltatókkal, a kormányokkal és a helyi közösségekkel együttműködve azért dolgoznak, hogy a világon minden ember számára elérhetővé tegyék a Pfizer magas minőségű és megbízható terápiáit.


Lezárva: 2019. február 20.

RólunkA Pfizer logórólTörténetünkVállalati kultúránk és értékeink A Pfizer Magyarországon VezetőinkCOVID-19A COVID-19 elleni vakcinafejlesztésről A COVID-19 elleni vakcinafejlesztés mérföldkövei Az mRNS vakcinákról Gyakran ismételt kérdésekTerápiás területeinkDaganatos betegségekSzív- és érrendszeri betegségekDohányzásról való leszokásRitka betegségekVédőoltásokkal megelőzhető betegségekTársadalom és tudomány Gyógyszeradományok intézményeknekPályázati lehetőség betegszervezeteknek Biztonságos gyógyszerhasználat GyógyszerbiztonságKlinikai kutatás Gyógyszerhamisítás Aegrotus Alapítvány Támogatott szervezetek Karrier Csatlakozz hozzánkHírekSajtószoba