Skip directly to content

Rólunk

 

A Pfizer több mint 170 éve meghatározó szereplője a világ gyógyszergyártásának. Vezető globális gyógyszer-biotechnológiai vállalatként, erőforrásainkat és munkatársaink szakértelmét a tudomány szolgálatába állítva folyamatosan azokat az új terápiás megoldásokat kutatjuk, amelyek egyre több ember számára teszik lehetővé a hosszabb és egészségesebb életet.

Büszkén dolgozunk célunkért, hogy a világ elsőszámú, innovatív gyógyszer-biotechnológiai vállalatává váljunk.

A Pfizer vezető gyógyszerei és kezelései egyaránt szolgálják a betegségek megelőzését, biztosítják a jobb minőségben élhető életet, valamint a legkülönfélébb terápiás területeken segítik a betegek gyógyulását. A világ egyik legjelentősebb gyógyszerfejlesztőjeként vezető szerepet vállalunk abban, hogy globálisan zajló kutatásaink révén számos, ma még gyógyíthatatlan betegséggel szemben vehessük föl hatékonyan a küzdelmet.

Vállalati belső kultúránk különösen nagy hangsúlyt helyez a „tulajdonosi szellemre”. Arra ösztönözzük munkatársainkat, hogy vegyék kezükbe saját karrierjüket, és így gyakoroljanak pozitív hatást az üzleti eredményekre. Az innovatív gondolatokat és az új ötleteket nyitottsággal és gondos odafigyeléssel fogadjuk.

A Pfizernél célunk, hogy innovációinkon keresztül olyan terápiákat biztosítsunk, amelyek jelentős mértékben javítanak a betegek életén, legyen szó onkológiai terápiáról, egy-egy ritka betegségről, vagy oltási programokról.

Munkatársaink az egészségügyi szolgáltatókkal, a kormányokkal és a helyi közösségekkel együttműködve azért dolgoznak, hogy a világon minden ember számára elérhetővé tegyék a Pfizer magas minőségű és megbízható terápiáit.

 

Lezárva: 2019. február 20.