• Jognyilatkozat

  • Adatvédelmi szabályok

  • Cookie Irányelv

HOT TOPIC Placeholder

ÖN JELENLEG ITT VAN:  Főoldal / Terápiás területeink

TERÁPIÁS TERÜLETEINK

Az egészség a legnagyobb érték, amelyet sokszor csak akkor tudunk igazán értékelni, amikor megbetegszünk. Számunkra az egészség megőrzése és a betegek gyógyítása az elsődleges. Egyedülálló termékkínálatunknak köszönhetően számos, korábban legyőzhetetlennek gondolt betegség kezelésében nyújtunk támogatást betegek millióinak – legyen szó daganatos-, szív- és érrendszeri, gyulladásos vagy ritka betegségekről. Innovatív oltóanyagaink segítségével világszerte életek ezreit mentjük meg.


Főbb terápiás területeink:


A Pfizernél a betegek gyógyulását helyezzük előtérbe, ezért arra törekszünk, hogy gyógyszereink ne csak elérhetőek, de a lehető legbiztonságosabbak és leghatékonyabbak is legyenek. A gyógyszerbiztonságról és a gyógyszerhamisításról a Társadalom menüpontban olvashat.

Lezárva: 2020. 10. 12.

RólunkA Pfizer logórólTörténetünkVállalati kultúránk és értékeink A Pfizer Magyarországon VezetőinkCOVID-19A COVID-19 elleni vakcinafejlesztésről A COVID-19 elleni vakcinafejlesztés mérföldkövei Az mRNS vakcinákról Gyakran ismételt kérdésekTerápiás területeinkDaganatos betegségekSzív- és érrendszeri betegségekDohányzásról való leszokásRitka betegségekVédőoltásokkal megelőzhető betegségekTársadalom és tudomány Gyógyszeradományok intézményeknekPályázati lehetőség betegszervezeteknek Biztonságos gyógyszerhasználat GyógyszerbiztonságKlinikai kutatás Gyógyszerhamisítás Aegrotus Alapítvány Támogatott szervezetek Karrier Csatlakozz hozzánkHírekSajtószoba