• Jognyilatkozat

  • Adatvédelmi szabályok

  • Cookie Irányelv

HOT TOPIC Placeholder

ÖN JELENLEG ITT VAN:  Főoldal Rólunk / Vállalati kultúránk és értékeink

VÁLLALATI KULTÚRÁNK ÉS ÉRTÉKEINK

Attól kezdve, hogy Charles Pfizer és Charles Erhart – ötvözve kettejük, a vegyész és a cukrász tudását – 1849-ben elkészítették mandula ízű antiparazita készítményüket, a Pfizer munkatársai mindig is az új megoldások és az új gyógymódok felkutatásának úttörői voltak.

A Pfizernél a tudományt és globális erőforrásainkat latba vetve azon dolgozunk, hogy olyan gyógymódokat juttassunk el az emberekhez, amelyek meghosszabbítják élettartamukat és jelentősen javítják életminőségüket.

Mindent megteszünk, hogy egészségügyi termékeink, többek között innovatív gyógyszereink és vakcináink felfedezése, kifejlesztése és gyártása során a lehető legmagasabb szintű minőséget, biztonságot és értéket biztosítsuk.

A Pfizer munkatársai minden nap azon dolgoznak, hogy elősegítsék a jólétet és a megelőzést, és kifejlesszék napjaink legrettegettebb betegségeinek kezelését és gyógyítását.

Mint a világ élvonalába tartozó innovatív biotechnológiai cégek egyike, felelősségünk, hogy együttműködjünk az egészségügyi szolgáltatókkal, a kormányokkal és a helyi közösségekkel a megbízható és elérhető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés támogatása és bővítése érdekében az egész világon.

ÁTTÖRÉSEK, MELYEK MEGVÁLTOZTATJÁK A BETEGEK ÉLETÉT

Célunk elérése érdekében egyértelmű elvárásokat alakítottunk ki azzal kapcsolatban, hogy „mit” kell elérnünk a betegek számára, és hogy „hogyan” megyünk e célok elérése érdekében.

A „hogyan”-t négy egyszerű, de hatalmas erővel bíró érték képviseli - a bátorság, a kiválóság, az egyenlőség és az élmény -, amelyek meghatározzák cégünk és kultúránkat.

 

ÁTTÖRÉSEK, MELYEK MEGVÁLTOZTATJÁK A BETEGEK ÉLETÉT

A kutatások megerősítik, amit az intuíció mond nekünk: hogy a célközpontú vállalatok jobban teljesítenek, innovatívabbak, vonzzák és megtartják a legjobb embereket, és tudják, hogyan szabadíthatják fel munkatársaik erejét.

A célunkban szereplő minden szónak van értelme és tükrözi azt az értéket, melyet szeretnénk a betegek és a társadalom felé eljuttatni


„Áttörések”
Ezek azok a tudományos és kereskedelmi innovációk, amelyeket minden nap el kívánunk érni.
Minden munkatárs, függetlenül a szerepétől, szintjétől vagy helyétől, minden nap áttörésre törekszik.

„Változás” 
Többet akarunk elérni, mint hogy egyszerűen javítsuk a betegek egészségi állapotát; határozottan jobbá akarjuk tenni életüket.

„Betegek élete”
Nem csak a betegeket, de barátaikat, családjukat és gondozóikat is érinti a munkánk. Ez egy szándékosan holisztikus nézet.
Minden döntést, amelyet megteszünk, a beteget szem előtt tartva kell megtennünk - és olyan környezetet kell kialakítanunk, amelyben áttörések történhetnek.

TERVEINK:

1. Szabadítsuk fel a munkatársainkban rejlő energiát
Befogadó, vonzó munkakörnyezetet építettünk ki, amely elismeri és jutalmazza mind a teljesítményt, mind a vezetést, és felhatalmazza az összes kollégát arra, hogy a lehető legjobbat tegye a betegek érdekében.

2. Hozzunk igazi tudományos áttöréseket
Célunk a világ legjobb tudományának megteremtése. Hat terápiás területünkön belül csak a legígéretesebb termékeinket összpontosítunk, hogy a lehető leggyorsabban eljuttassuk őket a betegekhez.

3. Alakítsuk át a kereskedelmi modellünket
Partnerek vagyunk új, rugalmas támogatási megközelítések feltárásában, beleértve az érték alapú megállapodásokat, és elkötelezettek vagyunk, hogy támogassuk a gyógyszereinkhez való hozzáférést.

4. Nyerjük meg a digitális versenyt a gyógyszeriparban
Big data-t és olyan digitális technológiákat használunk, mint a gépi tanulás és a mesterséges intelligencia, hogy felgyorsítsuk a gyógyszer felfedezésének és fejlesztésének folyamatát, és javítsuk a betegek tapasztalatait és eredményeit.

5. Vezessük a párbeszédet
A döntéshozókkal és más érintettekkel együttműködésben támogatjuk azokat a kezdeményezéseket, amelyek lehetővé teszik az innováció virágzását, miközben biztosítják a betegek számára a legújabb terápiákhoz való hozzáférést - a tudomány társadalmi értékének bemutatása mellett.

PP-PFE-HUN-0140

Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
1123 Budapest Alkotás u. 53.
Lezárva: 2020. 06. 18.

RólunkA Pfizer logórólTörténetünkVállalati kultúránk és értékeink A Pfizer Magyarországon VezetőinkCOVID-19A COVID-19 elleni vakcinafejlesztésről A COVID-19 elleni vakcinafejlesztés mérföldkövei Az mRNS vakcinákról Gyakran ismételt kérdésekTerápiás területeinkDaganatos betegségekSzív- és érrendszeri betegségekDohányzásról való leszokásRitka betegségekVédőoltásokkal megelőzhető betegségekTársadalom és tudomány Gyógyszeradományok intézményeknekPályázati lehetőség betegszervezeteknek Biztonságos gyógyszerhasználat GyógyszerbiztonságKlinikai kutatás Gyógyszerhamisítás Aegrotus Alapítvány Támogatott szervezetek Karrier Csatlakozz hozzánkHírekSajtószoba