KapcsolatKarrierKapcsolatOldaltérkép
HomeKarrierKarrier

Lépj be a Pfizer világába, és meglátod, hogy minden itt dolgozó ember alapvető szerepet játszik a betegek életét megváltoztató áttörések elérésében. Legyen szó nagyratörő kutatás-fejlesztési folyamatokról, vagy arról, hogy kezeléseinket eljuttassuk azokhoz, akiknek szükségük van rá - innovatív gondolkodásunk egyetlen célt szolgál: olyan áttöréseket felmutatni, melyek megváltoztatják a betegek életét.

A Pfizernél lehetőséged nyílik arra, hogy a legjobb szakemberekkel és a legjobb szakembereknek dolgozz. Mindennapi döntéseinkben stratégiai alapelveink jelentik a vezérfonalat, és ezek mutatják meg, milyen a Pfizer és munkatársainak igazi arca. Vállalati értékeink segítik abban kollégáinkat, hogy beteljesítsék jövőképüket, sikeressé váljanak és karriert építsenek.

Ismerd meg aktuális álláslehetőségeinket.

Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
1123 Budapest Alkotás u. 53.
Lezárva: 2023. augusztus 3.

PP-UNP-HUN-0303
KarrierHírekOldaltérkép Partners Rólunk Covid-19Terápiás területeink Társadalom Grant Seekers Media PfizerMedKözzétételJognyilatkozatAdatvédelmi szabályokCookie Irányelv

Helyi megfelelőségi jelentéstétel 
útmutató és adatvédelmi tájékoztató

Business to Business
Copyright © 2002- 2022 Pfizer Inc. All rights reserved. This information—including product information—is intended only for residents of Hungary.