KapcsolatKarrierKapcsolatOldaltérkép
A Pfizer Magyarországon​​​​​HomeRólunkA Pfizer Magyarországon


A Pfizer szakértelmével az 1960-as évektől kezdve, önálló vállalatként pedig 1991 óta van jelen Magyarországon.

Gyógyszereink és oltóanyagaink több mint 30 éve megkerülhetetlen szereplői a magyar gyógyszerpiacnak.

Vállalatunk éves nettó árbevétele 2022-ben meghaladta a 56,8 milliárd forintot.

Büszkék vagyunk arra, hogy évről évre egyre nagyobb mértékben, 2022-ben közel 1 milliárd forint értékben járultunk hozzá a magyar egészségügy működéséhez, ahhoz, hogy a hazai betegek is részesülhessenek a világban ma legkorszerűbbnek számító terápiás eljárásokban.

A Pfizer évek óta megbízható partnere a hazai tudományos életnek, hiszen több mint 20 éve végez klinikai kutatásokat Magyarországon. Ezek a vizsgálatok nemcsak a betegek számára kínálnak sokszor egyedülálló lehetőségeket, hanem a kutatásban részt vevő szakemberek számára is komoly szakmai lehetőséget jelentenek. Kiemelt fontosságúnak érezzük, hogy a vállalat globális klinikai vizsgálatainak hozzávetőlegesen 10-15%-a érinti Magyarországot is.  A Pfizer jelenleg 45 klinikai vizsgálatot futtat, vagy készít elő Magyarországon, amelyekben 357 beteg vesz részt.

A klinikai vizsgálatokon túl a Pfizer Magyarország 2021-ben közel 130 millió forinttal járult hozzá az egészségügyi szakemberek magas színvonalú képzéséhez konferenciák megvalósításának, vagy a szakemberek részvételének támogatásával.

Az egészségügyi intézményeket és betegszervezeteket is jelentős összeggel, több mint 200 millió forinttal támogatta a vállalat, ezzel segítve a betegek magasabb színvonalú ellátását.

A Pfizer a világ egyik vezető, innovatív, biológiai gyógyszergyártójaként elkötelezett amellett, hogy a nyilvánosság megismerhesse a gyógyszerfejlesztők és az orvosok betegek érdekében végzett közös munkájának anyagi vetületét. A vállalat meggyőződése, hogy az átlátható és etikus együttműködés növeli a betegek bizalmát orvosuk terápiás döntésének függetlenségében.


Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
1123 Budapest Alkotás u. 53.
Lezárva: 2023. július 4.
PP-UNP-HUN-0269
 

Rólunk

  • A Pfizer logóról​​​​​
  • Történetünk
  • Vállalati kultúránk és értékeink​​​​​
KarrierHírekOldaltérkép Partners Rólunk Covid-19Terápiás területeink Társadalom Grant Seekers Media PfizerMedKözzétételJognyilatkozatAdatvédelmi szabályokCookie Irányelv

Helyi megfelelőségi jelentéstétel 
útmutató és adatvédelmi tájékoztató

Business to Business
Copyright © 2002- 2022 Pfizer Inc. All rights reserved. This information—including product information—is intended only for residents of Hungary.