KapcsolatKarrierKapcsolatOldaltérkép
Vállalati kultúránk és értékeink​​​​​HomeRólunkVállalati kultúránk és értékeink

Attól kezdve, hogy Charles Pfizer és Charles Erhart – ötvözve kettejük, a vegyész és a cukrász tudását – 1849-ben elkészítették mandula ízű antiparazita készítményüket, a Pfizer munkatársai mindig is az új megoldások és az új gyógymódok felkutatásának úttörői voltak.

A Pfizernél a tudományt és globális erőforrásainkat latba vetve azon dolgozunk, hogy olyan gyógymódokat juttassunk el az emberekhez, amelyek meghosszabbítják élettartamukat és jelentősen javítják életminőségüket.

Mindent megteszünk, hogy egészségügyi termékeink, többek között innovatív gyógyszereink és vakcináink felfedezése, kifejlesztése és gyártása során a lehető legmagasabb szintű minőséget, biztonságot és értéket biztosítsuk.

Mint a világ élvonalába tartozó innovatív biotechnológiai cégek egyike, felelősségünk, hogy együttműködjünk az egészségügyi szolgáltatókkal, a kormányokkal és a helyi közösségekkel a megbízható és elérhető egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés támogatása és bővítése érdekében az egész világon.

A Pfizer több mint 170 éve azon dolgozik, hogy változást hozzon mindazok számára, akik számítanak ránk. 
 

Áttörések, melyek megváltoztatják a betegek életét

Célunk elérése érdekében egyértelmű elvárásokat alakítottunk ki azzal kapcsolatban, hogy „mit” kell elérnünk a betegek számára, és hogy „hogyan” cselekszünk e célok elérése érdekében.

A „hogyant" négy egyszerű, de hatalmas erővel bíró érték képviseli - a bátorság, a kiválóság, az egyenlőség és az élmény -, amelyek meghatározzák cégünket és kultúránkat.

Kutatások megerősítik, amit az intuíció is sugall nekünk: a célközpontú vállalatok jobban teljesítenek, innovatívabbak, vonzzák, majd megtartják a legjobb embereket, és tudják, hogyan szabadíthatják fel munkatársaik energiáit.

A céljainkat kijelölő fogalmak azokat az értékeket írják le, amiket a betegek és a társadalom felé szeretnénk közvetíteni és eljuttatni. 

Áttörések. Azok a tudományos és kereskedelmi innovációk, amelyeket minden nap el kívánunk érni.
Minden munkatárs, függetlenül a szerepétől, szintjétől vagy helyétől, minden nap áttörésre törekszik.

Változás. Több, mint pusztán a betegek egészségi állapotának javítása. Az életminőség javítására törekszünk.

Betegek élete. Nem csak a betegeket, de barátaikat, családjukat és gondozóikat is érinti a munkánk. Ez egy holisztikus nézet. Minden döntést, amelyet meghozunk, a beteget szem előtt tartva kell megtennünk,  olyan környezetet kialakítva, amelyben áttörések történhetnek. 
 

Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
1123 Budapest Alkotás u. 53.
Lezárva: 2023. július 4.
PP-UNP-HUN-0269

Rólunk

  • A Pfizer logóról​​​​​
  • Történetünk
  • A Pfizer Magyarországon
KarrierHírekOldaltérkép Partners Rólunk Covid-19Terápiás területeink Társadalom Grant Seekers Media PfizerMedKözzétételJognyilatkozatAdatvédelmi szabályokCookie Irányelv

Helyi megfelelőségi jelentéstétel 
útmutató és adatvédelmi tájékoztató

Business to Business
Copyright © 2002- 2022 Pfizer Inc. All rights reserved. This information—including product information—is intended only for residents of Hungary.