KapcsolatKarrierKapcsolatOldaltérkép
Biztonságos gyógyszerhasználat​​​​​Home TársadalomBiztonságos gyógyszerhasználat

A Pfizernél a betegek gyógyulását helyezzük előtérbe. Minden esetben arra törekszünk, hogy gyógyszereink a lehető legbiztonságosabbak és leghatékonyabbak legyenek. Folyamatosan dolgozunk azon is, hogy betegeinkben és az érdeklődőkben tudatosítsuk a gyógyszer-biztonságosság fontosságát, és fejlesszük az érintettek és érdeklődők ismereteit.

Minden gyógyszerünket – a gyógyszerügyi hatóságokkal világszerte együttműködve – szigorú biztonsági ellenőrzésnek és értékelésnek vetjük alá, felfedezésüktől kezdve a kifejlesztésükön át mindaddig, amíg a gyógyszer forgalomban van. 

A gyógyszer-biztonságosság területén több ezer munkatársunk dolgozik – kutatók, orvosok, ápolók, gyógyszerészek és epidemiológusok.

A gyógyszer-felügyeleti hatóságok mellett, és azokkal együttműködve elemzik és értékelik gyógyszereink előnyeit és kockázatait, azelőtt és azután is, hogy az orvosok által a betegeknek történő felírásuk jóváhagyásra kerül.

Ezt a gyógyszerek hatásmechanizmusának megértésével, a nemkívánatos eseményekről szóló jelentések gyűjtésével, megfigyeléses vizsgálatokkal és olyan, egyéb tevékenységek segítségével érjük el, mint például az általunk finanszírozott, de harmadik fél által végzett független biztonságossági vizsgálatok.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy tudatosítsuk gyógyszereink biztonságosságának fontosságát, és fejlesszük az érintettek és érdeklődők ismereteit.

Támogatjuk a gyógyszerekre és az egészségre vonatkozó innovatív oktatási módszerek és eszközök kifejlesztését, mint amilyen például a Pfizer globális honlapján elérhető, megújult Medicine Safety Education aloldal.

Nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink magas színvonalú gyógyszer-biztonságossági képzéseire, továbbá a vonatkozó hatósági előírásoknak megfelelő magatartás betartására, betartatására.

Azon túl, hogy gyógyszereink biztonságosságáért mindent elkövetünk, fontosnak tartjuk, hogy a gyógyszerhamisítás problémájának megoldásában is segítséget nyújtsunk a lakosságnak és a hatóságoknak. A hamis gyógyszerek jelenléte Magyarországon is egyre komolyabb problémát jelent mind a gazdaság, mind az egészségügy számára. A Pfizer mind helyi, mind globális szinten megtesz mindent a hamisítások és a hamis készítményekkel való kereskedelem felszámolása érdekében, így Magyarországon is szorosan együttműködünk az illetékes hatóságokkal.

Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
1123 Budapest Alkotás u. 53.
Lezárva: 2022. 06. 08.

PP-UNP-HUN-0067

Társadalom és Tudomány​​​​​

  • Gyógyszeradományok intézményeknek
  • Gyógyszerhamisítás
  • Klinikai kutatás
KarrierHírekOldaltérkép Partners Rólunk Covid-19Terápiás területeink Társadalom Grant Seekers Media PfizerMedKözzétételJognyilatkozatAdatvédelmi szabályokCookie Irányelv

Helyi megfelelőségi jelentéstétel 
útmutató és adatvédelmi tájékoztató

Business to Business
Copyright © 2002- 2022 Pfizer Inc. All rights reserved. This information—including product information—is intended only for residents of Hungary.