KapcsolatKarrierKapcsolatOldaltérkép
Gyulladás és immunológia​​​​​HomeTerápiás területeinkGyulladás és immunológia

A gyulladás egy természetes biológiai válasz a szervezetünket érő lehetséges veszélyekre vagy a szervek károsodására. Az autoimmun betegségeknél, mint pl. az ismeretlen eredetű krónikus sokízületi gyulladás (rheumatoid arthritis) vagy a fekélyes vastagbélgyulladás (colitis ulcerosa), az immunrendszer szabályozásában zavar lép fel és az immunválasz a saját szerveink ellen fordul. Ezek a betegségek gyakran fájdalmas tünetek formájában jelentkeznek, megnehezíthetik és korlátozhatják mindennapi tevékenységeinket és a betegség előrehaladtával akár maradandó károsodásokat is okozhatnak. Az immunrendszer működése más módon is meghibásodhat, ami egyéb krónikus gyulladásos betegségek kialakulásához vezethet.

Célunk, hogy az autoimmun betegségekben és más krónikus gyulladásos betegségekben szenvedő betegek számára olyan terápiákat fejlesszünk ki, amelyek segítségével megszabadulhatnak a mindennapi életüket drámai módon befolyásoló fájdalomtól, a testileg és lelkileg egyaránt megterhelő tünetektől.


Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
1123 Budapest Alkotás u. 53.
Lezárva: 2022. május 18.

PP-UNP-HUN-0048

Terápiás Területeink

  • Daganatos betegségek
  • Szív- és érrendszeri betegségek
  • Ritka betegségek​​​​​
  • Védőoltásokkal megelőzhető betegségek​​​​​
KarrierHírekOldaltérkép Partners Rólunk Covid-19Terápiás területeink Társadalom Grant Seekers Media PfizerMedKözzétételJognyilatkozatAdatvédelmi szabályokCookie Irányelv

Helyi megfelelőségi jelentéstétel 
útmutató és adatvédelmi tájékoztató

Business to Business
Copyright © 2002- 2022 Pfizer Inc. All rights reserved. This information—including product information—is intended only for residents of Hungary.