• Jognyilatkozat

  • Adatvédelmi szabályok

  • Cookie Irányelv

HOT TOPIC Placeholder

Áttörések, melyek megváltoztatják a betegek életét

+36 1 488 3783, MEDINFO.HUNGARY@PFIZER.COM

Amennyiben az olthatóságára vonatkozó kérdése van, kérjük forduljon oltóorvosához. Az olthatóság elbírálását minden esetben az oltóorvos (ha a háziorvos adja be az oltást, akkor a háziorvos) végzi. Tájékoztatjuk, hogy terápiás tanácsot nem adhatunk.

TOVÁBBI ELÉRHETŐSÉGEINK 

A COVID–19 elleni küzdelemben a vakcina a globális egészségügyi válság kezelésének kritikus eleme, hiszen csökkentheti a világszerte előforduló fertőzések, megbetegedések és halálozások számát. Mi, a Pfizer és a BioNTech munkatársai, évtizedes tudományos tapasztalatainkat felhasználva dolgozunk együtt azért, hogy a COVID–19 elleni vakcinajelöltünket a lehető leggyorsabb és legbiztonságosabb módon elérhetővé tegyük az emberek számára.

TUDJON MEG TÖBBET COVID-19 ELLENI LÉPÉSEINKRŐL

AUGUSZTUS 11-ÉN ÚJABB VAKCINA SZÁLLÍTMÁNY ÉRKEZETT MAGYARORSZÁGRA

Közel 7.6 millió adag COVID-19 elleni oltóanyagot szállított eddig a Pfizer Magyarországra

TOVÁBB

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK!

Vállalatunknál oltásra regisztrálni és oltásra időpontot foglalni NEM LEHET! Az oltás szervezését a magyar állam végzi. Oltás regisztráció: https://vakcinainfo.gov.hu/ Regisztráltaknak időpont foglalás: https://www.eeszt.gov.hu Köszönjük megértését!

MISSION POSSIBLE: THE RACE FOR A VACCINE

A National Geographic angol nyelvű dokumentumfilmje

WATCH VIDEO

A TUDOMÁNY GYŐZNI FOG

A tudomány segítségével legyőzhetjük a betegségeket. Gyógymódokat találhatunk, És igen, a világjárványok felett is diadalmaskodhatunk

WATCH VIDEO
RólunkA Pfizer logórólTörténetünkVállalati kultúránk és értékeink A Pfizer Magyarországon VezetőinkCOVID-19A COVID-19 elleni vakcinafejlesztésről A COVID-19 elleni vakcinafejlesztés mérföldkövei Az mRNS vakcinákról Gyakran ismételt kérdésekTerápiás területeinkDaganatos betegségekSzív- és érrendszeri betegségekDohányzásról való leszokásRitka betegségekVédőoltásokkal megelőzhető betegségekTársadalom és tudomány Gyógyszeradományok intézményeknekPályázati lehetőség betegszervezeteknek Biztonságos gyógyszerhasználat GyógyszerbiztonságKlinikai kutatás Gyógyszerhamisítás Aegrotus Alapítvány Támogatott szervezetek Karrier Csatlakozz hozzánkHírekSajtószoba