KapcsolatKarrierKapcsolatOldaltérkép
A Pfizer logóról​​​​​HomeRólunkA Pfizer logóról

Több mint 170 év után a Pfizer egy új korszakhoz érkezett.
 
Egy olyan érába, amelyben tudásunk, szakértelmünk és az érték, amelyet az emberiségnek nyújtunk, kiemelten fontos. A Pfizer már nem csak a betegségek kezelésében és a gyógyításban, hanem a megelőzésükben is igyekszik közreműködni.

Hosszú átalakulásunkat és fejlődésünket, valamint munkatársainkat ünnepelve megalkottuk az új Pfizer arculatát, és büszkén mutatjuk be új logónkat, amely küldetésünk és jövőképünk vizuális megnyilvánulása.

Új arculatunk tükrözi a Pfizer történelmének méltóságát, megragadja a vállalat innovatív szellemiségét és a tudományra összpontosított figyelmét. Ez az első komolyabb arculati megújulásunk az elmúlt 70 évben. Most láttuk elérkezettnek az időt arra, hogy új logónkkal kifejezzük azt a fejlődést, melyre vállalatunk törekszik.

Új logónkban kicsomagoltuk a tablettát, hogy hangsúlyosabb formában jelenítsük meg tevékenységünk egyik kiemelten fontos elemét, a tudomány iránti elköteleződésünket, amit egy felfelé csavarodó kettős spirál szimbolizál. A logó letisztultságával a klinikai környezetre utal, vizuálisan is kifejezve hitvallásunkat: a Pfizer olyan gyógyszeripari áttörések helye, amelyek megváltoztatják az emberek életét.
Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft.
1123 Budapest Alkotás u. 53.
Lezárva: 2023. július 4.
PP-UNP-HUN-0269

Nézzen be a Pfizer logó mögé ...

Új logónkban kicsomagoltuk a tablettát, hogy hangsúlyosabb formában jelenítsük meg tevékenységünk egyik kiemelten fontos elemét, a tudományt.

Videó megtekintése

Rólunk

  • Történetünk
  • Vállalati kultúránk és értékeink
  • A Pfizer Magyarországon
KarrierHírekOldaltérkép Partners Rólunk Covid-19Terápiás területeink Társadalom Grant Seekers Media PfizerMedKözzétételJognyilatkozatAdatvédelmi szabályokCookie Irányelv

Helyi megfelelőségi jelentéstétel 
útmutató és adatvédelmi tájékoztató

Business to Business
Copyright © 2002- 2022 Pfizer Inc. All rights reserved. This information—including product information—is intended only for residents of Hungary.